Increzatoare si pozitiva, sunt reflexia  tuturor lucrurilor frumoase pe care le-am intalnit in drumul meu si a tuturor clipelor intense pe care le-am trait cu inima deschisa si le-am pastrat in suflet.

Cred in armonia cuvintelor scrise frumos si in puterea lor de a vindeca dar mai ales de a aduce liniste pentru fiecare in parte si pentru asta fragmentele de pe blogul meu vor incerca sa aduca 5 minute de pauza de la agititatia cotidiana pentru cei se regasesc in ele.

Iubesc oamenii de la care pot invata, iar multi dintre ei mi-au aratat cat de putin conteaza ceea ce ai pentru ca important este ceea ce emani in jurul tau. Altii m-au invatat sa iubesc si tot ei sa si iert. Unii m-au indrumat catre drumuri gresite dar tot prin ei am invatat ca pana la urma drumul trebuie sa ni-l alegem singuri si mereu sa gasim calea catre mai bine. Altii m-au facut sa traiesc momentul ca si cand viata abia atunci incepe, sa ma bucur de prezent si sa nu simt niciodata nevoia sa dau timpul inapoi pentru a schimba lucruri ci doar pentru a retrai clipe. Pe aceia ii iubesc cel mai mult pentru ca la final tot ce conteaza este sa stii sa traiesti frumos, sa iubesti intens si sa nu regreti niciodata nimic.

A.A.