Sunt oameni care îți vor înălța ziduri dar mai presus de ei sunt oamenii care îți vor creşte aripi pentru a zbura peste ele.

În fiecare zi, poate fără să ne dăm seama, învățăm despre noi lucruri ce ne ajută să creștem şi să ne cunoaștem mai bine. În fiecare zi, poate fără să ne dăm seama, ne propunem să ne continuăm drumul la fel de motivați fără să ne abatem, indiferent de obstacole. În fiecare zi trăim din plin, ne temem, încercăm, zâmbim, observăm, simțim, descoperim….. și toate astea despre noi. Dar oare de câte ori a fost si despre ceilalți? Despre oamenii din jurul nostru?

Oricât de mult am încerca să ne mințim că opiniile, reacțiile sau sfaturile celor de lângă noi nu vor reuși să ne influențeze, undeva în adâncul nostru știm că în viața asta nu trăiești de unul singur. Eşti înconjurat de oameni, atât de mulți, atât de diferiți, ce vor avea multe de spus în viața ta. Toți vor avea păreri şi prea puține se vor transforma în sfaturi.
Sunt oameni care îți vor spune că nu eşti bun în ceea ce faci, dar sunt oameni care îți vor arăta ce înseamnă curajul şi te vor îndemna să încerci din nou şi mâine. Sunt oameni care se vor îndrăgosti de chipul şi de trupul tău, dar sunt oameni ce se vor pierde în tot ceea ce se ascunde sub ele şi vor reuşi să îți atingă sufletul. Sunt oameni în fața cărora vei încerca să îți ascunzi sentimentele şi sunt oameni pentru care acest lucru e în zadar căci ei ştiu că şi ochii vorbesc. Ei vor înțelege că deşi cuvintele spun „nu vreau să mă iubeşti!” ochii strigă „te rog să o faci!”. Pentru ei, ochii vor spune o poveste mai mult decât povestea în sine o va face.
Sunt oameni care vor intra în viața ta în ritm alert şi te vor face să crezi că viața este despre o fugă continuă în care alergăm după idealuri şi planuri alese prost. Şi vor dispărea la fel de repede precum au venit lăsând în urma lor umbra unor visuri ce credeai că sunt şi ale tale. Dar sunt oameni ce îți vor aduce în viață liniștea şi calmul pe care le găseai cândva numai în cafenele ascunse şi în cărțile vechi. Tot ei te vor face să uiți cum e să fii puternic şi mereu pe fugă, căci pentru a savura clipele e nevoie să ai puțin din fragilitatea vulnerabilității şi încă puțin fragilitatea timpului.
Sunt oameni care te cunosc de-o viață, dar care îţi vor folosi slăbiciunile pentru a-ți manipula deciziile atunci când vor simți nesiguranță. Sunt oameni care nu îşi vor îndeplini promisiunile şi oameni care nu sunt nevoiți să le facă. Sunt oameni peste care iubirea ta trece nevăzută dar sunt oameni care au nevoie de ea pentru a fi fericiți. Sunt oameni care îți vor înălța ziduri dar mai presus de ei sunt oamenii care îți vor creşte aripi pentru a zbura peste ele.
Lucrul cel mai important, la sfârşitul zilei, este să ştii ce oameni vor conta cu adevărat.
Pentru acei oameni, eu am toată iubirea, tot respectul şi siguranța că ori de câte ori am să cad, brațele lor vor fi acolo nu doar să mă ridice ci să mă înalțe mai sus decât am fost vreodată.

A.A.

About Andreea Anghelescu

Page with Comments

  1. tine-o tot asa!…multi te vor sustine in ceea ce faci…unii in mod direct iar altii in mod indirect pentru ca de la o postare la alta atragi cu o caldura si un sentiment imens..

  2. Draga Andreea,ma bucur ca mi se confirma ca nu ai doar”faza scurta”ca multi,ca observi,cauti,descoperi.Iti doresc sa fii libera in suflet ca sa poata zbura catre lumina in cautarea fericirii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *